Axion* Digital radio upgrade za RDS-FM radie z AF funkcijo

2 146 136

202,65 €1

Uživajte v številnih digitalnih radijskih postajah in tehnologijo DAB. 12 prednastavitev radijskih postaj s funkcijo hitre izbire, grafika na zaslonu in informacijski prikaz kažejo naslovnico albuma, naslove pesmi, izvajalce, novice, športne rezultate in drugo. Informacije o prometu in potovanju prek TPEG-a, ki omogoča spremljanje prometa - informacije o toku, zastojih in previjanje radijskega vmesnika v živo in aux-in priključka za zunanje avdio vire. Komplet, vključno z DAB + modulom, anteno, daljinskim upravljalnikom, vso potrebno napeljavo ter priročnikom za uporabo in navodili za namestitev


Garancijo krije Fordov dobavitelj. Za nadaljnje informacije se pozanimajte pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju z vozili Ford.

Prikaz ustreznih vozil
Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam

1 Priporočena prodajna cena z DDV. Glede dodatnih stroškov za namestitev povprašajte Fordovega trgovca.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.