Izbirnik barv

16" platišče iz lahke zlitine 10 -kraka, v srebrni barvi

2 238 323

6.5 x 16'', odmik 50, za pnevmatike 215/60 R16

Vključuje eno lito platišče. Za montažo so potrebni dodatni deli.


Garancijo krije Ford.

Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam
Prikaz na vozilu
Naša paleta platišč iz lahke zlitine zagotavlja drugačen videz in občutek. Izberite športna, namenska ali elegantna - vsa so izdelana v skladu z najstrožjimi merili in iz najboljših materialov, opravila pa so dolgotrajna testiranja, da boste varni na cesti. Ker vsako platišče iz lahke zlitine opravi tudi rentgensko ugotavljanje morebitnih poškodb, ste lahko prepričani, da so prav tako zmogljiva kot so navdušujoče privlačna.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.