G3* Strešni kovček Model Elegance Europe 370 L, mat črni vtisnjeni

2 191 628

283,47 €1

Dimenzije 1928 x 550 x 492 mm, 370 l, s funkcijo dvojnega odpiranja in centralnega zaklepanja, teža 12 kg, največja nosilnost 75 kg. Ima stabilno, aerodinamično obliko in zaščito pred vremenskimi vplivi. Prečni premer od 33-90 mm / 1,3 "-3,55". Upoštevajte, da se lahko strešni kovček glede na model vozila različno prilagaja.

Prosimo, upoštevajte: zmogljivost obremenitev strehe vašega vozila je omejena. Za največje zmogljivosti obremenitev strehe preverite v uporabniškem priročniku.


Garancijo krije Fordov dobavitelj. Za nadaljnje informacije se pozanimajte pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju z vozili Ford.

Prikaz ustreznih vozil
Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam
Ničesar ne puščajte doma! V izjemno kakovostnih strešnih kovčkih Thule, ki so elegantni in aerodinamični, da zmanjšajo hrupnost, zračni upor in porabo, lahko prepeljete najrazličnejše predmete in jih zavarujete pred krajo in vremenom. Na voljo v različnih dimenzijah in izvedbah. Izbira je vaša!

1 Priporočena prodajna cena z DDV.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.