Uebler* Nosilec za kolesa zadaj F32, za 3 kolesa

1 948 385

638,92 €1

Zelo majhen in lahek vlečni nosilec za 3 kolesa, kolesna ročica primerna za kolesne okvirje do premera 75 mm in 75 x 45 mm ovalne, nastavljive sponke z dolgimi kolesnimi jermeni za enostavno pritrditev koles. Zaradi patentirane zadnje luči zložljivega sistema so nosilci za kolesa in podporni okvir zlahka zloženi, nosilec se lahko zaklene na vlečnem drogu in kolesa se lahko zaklenejo tudi do nosilca, nosilnost 30 kg za vsako kolo, primerna tudi za E- Kolesa, teža približno 14 kg, vključno s 13-pinskim adapterjem. Velikost: 77 x 118 x 79 mm, preklopljena velikost: 25 x 65 x 74 mm. Navpična obremenitev: 54 kg od D-vrednosti 6,7 kN. Opomba: Bruto teža, vgrajena na vlečnem drogu (teža dodatne opreme in njena obremenitev skupaj), ne sme presegati dovoljene omejitve teže nosu


Garancijo krije Fordov dobavitelj. Za nadaljnje informacije se pozanimajte pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju z vozili Ford.

Prikaz ustreznih vozil
Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam

1 Priporočena prodajna cena z DDV.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.