Rati* Naslon za roke dizajn "Armster 2"

2 025 503

136,37 €1

Zložljivo naslonjalo za roko s predalčkom in vgrajenim odlagalnim prostorom ter USB priključkom, ki se namesti med prednja sedeža. Možnost nastavitve v štirih položajih. V črni mat barvi s črnimi svetlečimi elementi.


Garancijo krije Fordov dobavitelj. Za nadaljnje informacije se pozanimajte pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju z vozili Ford.

Za več informacij in slike izberite vozilo

Izbira ustreznih vozil
Nasloni za roko so zasnovani tako, da dopolnijo notranje oblikovanje vašega avta, obenem pa vam zagotovijo še več udobja na potovanjih in dodaten prostor za shranjevanje.

1 Priporočena prodajna cena z DDV. Glede dodatnih stroškov za namestitev povprašajte Fordovega trgovca.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.