Obroba zadnjega odbijača z visoko svetlečim vgrajenim difuzorjem v črni barvi

Za vozila z ravno izpušno cevjo in zadnjimi tipali za pomoč pri parkiranju. Le za vozila brez vlečne kljuke.

1 933 307

595,59 €1

Pripravljeno za barvanje v barvo karoserije


Garancijo krije Ford.

Prikaz ustreznih vozil
Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam
Zagotovite svojemu vozilu še bolj športen izgled in izboljšano aerodinamiko z obrobo zadnjega odbijača, ki se popolnoma poda vašemu Fordu. Izpolnjuje Fordova visoka merila glede kakovosti, trpežnosti, zmanjšanja hrupa in zmogljivosti pri vožnji ter ustreza vsem zakonskim zahtevam.

1 Priporočena prodajna cena z DDV. Glede dodatnih stroškov za namestitev in barvanje povprašajte Fordovega trgovca.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.