Garmin®* Kamera na armaturni plošči DashCam 65W

2 340 160

323,65 €1

Kompaktna, diskretna GPS-kamera s 2.0-palčnim LCD-prikazovalnikom in izjemno širokim kotom gledanja, ki se namesti na vetrobransko steklo. Neprekinjeno beleži in samodejno shrani posnetke v primeru nesreče. Samodejno zažene snemanje, ko je priključen na vir napajanja. Značilnosti izjemno širokega 180-stopinjskega vidnega polja, 2.1 MP kamere s polnim HD 1080p video posnetkom (ločljivost 1920 x 1080), integrirani senzor omogoča samodejni vklop ob nesreči, tako lahko shranite video posnetke ob nesreči. GPS zapisuje lokacijo, smer, hitrost, datum in uro, da natančno pokažejo, kje in kdaj je prišlo do nesreče, plus vgrajeno Wi-Fi za sinhronizacijo brezžičnega videa. Funkcija glasovnega ukaza vam omogoča, da začnete/ustavite zvočni posnetek, posnamete fotografijo ali začnete/ustavite funkcijo za zajem video posnetkov Travelapse ™ (kondenzira uro vožnje v nekaj minutah). Ustvari odlične podrobnosti o video pri svetlih in slabih svetlobnih pogojih. Zapisuje v 1080p v neprekinjeni zanki z uporabo priložene zamenjljive kartice 8 GB microSD ™. Če želite več pomnilnika, dodajte večjo kartico do 64 GB (zahteva se razred 10). Predvajajte posnetke neposredno na zaslonu, pozneje preverite v računalniku ali uporabite brezplačno aplikacijo VIRB® na pametnem telefonu. Vključuje funkcije osveščanja voznika pri opozorilu o trčenju in opozorilu o prehodu iz voznega pasu. Vgrajeni podatki o rdeči lučki in hitrostjo kamere vas opozarjajo, ko so kamere rdeče svetlobe ali kamere za hitrosti blizu in ko je vozilo ustavljeno, npr. na križišču ali v prometu, opozorilo "Pojdi" vas obvesti, ko se promet znova premakne pred vašim vozilom. Parkirni način spremlja okolico vašega vozila, medtem ko je vaš avto parkiran in motor ne deluje. Samodejno začne snemanje, če in kdaj zazna gibanje (potrebuje kabel Garmin® parkirnega načina). Dimenzije: 4 cm x 5,6 cm x 3,1 cm, teža: 60 grama. Deluje v območju od -20 ° C do + 55 ° C. Vgrajena baterija. Kit vsebuje tudi magnetni nosilec, napajalni kabel za vžigalnik, kabel USB, kartico microSD ™ 8 GB in uporabniški priročnik. Upoštevajte: določila in pogoje Garmin® ter omejitve delovanja za funkcije za ozaveščanje voznika veljajo. Dodatne informacije najdete na spletni strani Garmin®


Garancijo krije Fordov dobavitelj. Za nadaljnje informacije se pozanimajte pri pooblaščenem trgovcu ali serviserju z vozili Ford.

Prikaz ustreznih vozil
Poišči trgovca/serviserja
Dodaj na seznam

1 Priporočena prodajna cena z DDV.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.