Britax Römer® Otroški sedež Safefix Plus

1 754 966

567,56 €1

Za otroke, težke 9–18 kg, 5-točkovni sistem pripenjanja s središčno prilagoditvijo dolžine pasu, sedež je pritrjen na držala ISOFIX, možna tudi namestitev s 3-točkovnim varnostnim pasom v vozilu, optimalna zaščita v primeru bočnega trčenja, vzglavnik in pas je možno nastavljati, različni nagibi, edinstven sistem Pivot Link v primeru trčenja zmanjša premik otroka naprej; preverjeno in odobreno v skladu z ECE R 44/04


Garancijo krije Ford.

Za več informacij in slike izberite vozilo

Izbira ustreznih vozil
Zagotavlja optimalno vsestransko zaščito in udobje. Različni otroški sedeži izpolnjujejo ustrezne zakonsko predpisane varnostne zahteve in so s sistemom ISOFIX na voljo za različne starosti. Prevleke lahko odstranite in operete.

1 Priporočena prodajna cena z DDV.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.