Otroški sedež

2 184 684

424,18 €1

Za otroke med 15 in 36 kg. Sedež se lahko pritrdi z ISOFIX ali običajnimi varnostni pasovi, intuitivno nameščeni vodili varnostnih pasov preprečujejo zlorabo, optimalni bočni trk in zaščito pred udarci, naslonjalo v obliki črke V se prilagaja na velikost otroka. Nastavljiv sedež nastavljiv naslon za glavo in zgornji vodnik, ergonomsko oblikovan vzglavnik za končni položaj spanja, odstranljiv in oblazinjen pokrov, sedež se lahko enostavno pretvori v jahača. Preizkušen in odobren v skladu z normo ECE R 44/04


Garancijo krije Ford.

Za več informacij in slike izberite vozilo

Izbira ustreznih vozil
Zagotavlja optimalno vsestransko zaščito in udobje. Različni otroški sedeži izpolnjujejo ustrezne zakonsko predpisane varnostne zahteve in so s sistemom ISOFIX na voljo za različne starosti. Prevleke lahko odstranite in operete.

1 Priporočena prodajna cena z DDV.

*Označeno dodatno opremo izdelujejo naši izbrani dobavitelji, zato lahko zanjo veljajo drugačni garancijski pogoji, z njimi pa vas bo seznanil vaš trgovec z vozili Ford. Oznaka in logotipi Bluetooth® so last podjetja Bluetooth SIG, Inc., družba Ford Motor Company pa jih uporablja v skladu z licenco. Oznaka in logotip iPhone/iPod sta last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in nazivi so last ustreznih lastnikov.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Pravno obvestilo: Ford si prizadeva za nenehen razvoj svojih produktov, zato si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe tehničnih podatkov, opreme, barv in cen prikazanih v tej spletni publikaciji. Slike so simbolične. Ta publikacija prikazuje tako originalno dodatno opremo Ford kot tudi paleto izdelkov naših dobaviteljev. Vgradnja dodatne opreme lahko vpliva na porabo goriva vašega vozila. * Med to opremo so skrbno izbrani proizvodi drugih proizvajalcev, za katere namesto Fordove garancije velja dobaviteljeva lastna garancija, o kateri lahko podrobnosti izveste pri svojem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford. Ime in logotip Bluetooth® sta last podjetja Bluetooth SIG, Inc.; podjetje Ford Motor Company in z njim povezana podjetja to zaščiteno blagovno znamko uporabljajo licenčno. Naziv in logotipi iPhone/iPod so last podjetja Apple Inc. Druge blagovne znamke in imena so last nosilcev teh znamk in imen.